Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΘΕΛΕΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΝΥΠΟΘΥΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;

Η σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο χειρότερο επίπεδο των μεταπολεμικών χρόνων.               Πάρα πολλοί Έλληνες είχαν πάρει δάνειο από ις τράπεζες για να αγοράσουν το πολυπόθητο «κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους», ένα σπιτάκι να στεγάσει την οικογένειά του.                                                               

   SAOUTIS  INSURANCE       43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
          Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
      Για χαμηλότερα Ασφάλιστρα 
         Ενυπόθηκων Κατοικιών
                                                 
         Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων     

    ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο)   ΚΑΛΑΜΑΤΑ                 Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942                      
      
e-mail : agsaoutis@gmail.com


                                                                                              
Τότε μπορούσε να πληρώνει το δάνειο αυτό, μπορούσε να πληρώνει και την υποχρεωτική ασφάλιση που, δίκαια, επέβαλαν οι τράπεζες.    Σήμερα όμως πολύς κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει όχι μόνο ο δάνειο, αλλά και ην ασφάλιση της «Ενυπόθηκης» κατοικίας του.         τότε δεν δυσανασχετούσε για την ασφάλιση, σήμερα όμως δυσανασχετεί.                                                                                       Το Ασφαλιστικό Γραφείο Saoutis Insurance,  ενεργοποιώντας την εμπειρία του και τις γνώσεις του έχει κάνει συνεργασίες με πολλές και ποιοτικές Ασφαλιστικές εταιρείες και έτσι μπορεί και προτείνει στους πολυπληθείς ασφαλισμένος ου γραφείου του, λύσεις για κάθε Ασφαλιστικό θέμα. 


               Τα  «Αρετικά»
                 (To  blog της  αλήθειας)                                                                                                    
Στα Αιρετικά μπορείτε να διαβάζετε αυτά που
Λίγοι τολμούν να πουν και να γράψουν.
 Αιρετικές απόψεις, σκληρές αλήθειες και αρκετό
Πολιτικό παρασκήνιο.
Επισκευθείτε και ενημερωθείτε τώρα από το…..
http://taairetika.blogspot.com   

    
Μια από τις λύσεις που έχει δώσει είναι και τα χαμηλά ασφάλιστρα στις ασφαλίσεις Ενυπόθηκων κατοικιών.                               
Η Ασφάλιση κατοικίας είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα.  Το όνειρο, αν όχι όλων, αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, που έχει κάνει αγώνες και θυσίες για να αποκτήσει αυτό το σπίτι που γι’ αυτόν τον Έλληνα, είναι η περιουσία που ονειρευόταν από μικρό παιδί.  
Οι κίνδυνοι που απειλούν ατό το σπίτι, είναι πολλοί και απρόβλεπτοι. Θέλετε κάτι απλό ; ο φίλος μου ο Παύλος ενώ έκανε με το γκαζάκι του τον πρωινό του καφέ, από μια αδέξια κίνηση, από μια απροσεξία ενός δευτερολέπτου, έριξε το γκαζάκι κάτω και αυτό μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα φούντωσε, πήρε φωτιά σχεδόν όλη η κουζίνα και ευτυχώς που  η πυροσβεστική ήταν κοντά, ήλθε σε πολύ λίγο χρόνο και έτσι η ζημιά περιορίστηκε μόνο στον κουζίνα.                                      Δυστυχώς το κακό μπορεί να γίνει μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να καταστραφεί μια ολόκληρη περιουσία. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί κίνδυνοι που απειλούν τις περιουσίες μας, όπως με τις σωληνώσεις που μπορεί είτε να σκουριάσουν, είτε να χαλαρώσουν, είτε από κακή τοποθέτηση, μπορούν να πλημμυρίσουν ολόκληρο το σπίτι με απρόβλεπτες επιπτώσεις και σε βάρος του ίδιου του σπιτιού μας και σε βάρος των οικονομικών μας. 
Η μοναδική λύση αυτού του προβλήματος, για να μη χάσουμε το σπίτι μας, όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν κάποιοι που και έχασαν τα σπίτια τους και πληρώνουν τις δόσεις των δανείων.                               
Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να σας βρούμε και το πιο κατάλληλο Ασφαλιστικό πρόγραμμα, με τα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ !
Αυτό είναι η δική μας δουλειά, η δική σας δουλειά είναι  να πάρετε μια προσφορά από εμάς που θα είναι η χαμηλότερη από αυτή που έχετε τώρα.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου