Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι είναι της θεωρίας ότι δεν πρέπει να υπάρχει η Ιδιωτική Ασφάλιση, αλλά μόνο η Κοινωνική. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σ’ αυτό, αν στην Ελλάδα του 2016, των μνημονίων, της χρεοκοπίας, της φτώχειας και της ανεργίας …υπήρχε, έστω «τύποις» η Κοινωνική Ασφάλιση.                                                                               Ξέρω ότι πολλοί θα αντιδράσουν σ’ αυτό. Είναι όμως μια πραγματικότητα αναμφισβήτητη, πού όλοι μας βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Νοσοκομεία που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα απαραίτητα υλικά. Πολλές φορές έχει

 SAOUTIS  Messinians Insurances  
               40 χρόνια, Ασφαλιστικής προσφοράς                                                                  
   
Aσφαλίσεις Υγείας, Ασφαλίσεις Συντάξεων,
   Αυτοκινήτων, Κατοικιών κλπ κλάδων.
                                                  
   Αριστοδήμου 42, 24100 Καλαμάτα.
   Κιν. 6977 172 942,
   E-mail: agsaouti@gmail.com

εμφανιστεί το φαινόμενο όταν ο γιατρός λέει στον ασθενή να έλθει πχ σε μια εβδομάδα για εισαγωγή, του δίνει και ένα κατάλογο με τι πρέπει να έχει μαζί του. Ανάμεσα σ’ αυτά ήταν ένα σεντόνι, γάζες, ένα νυστέρι και κάποια φάρμακα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν λέγεται «Κοινωνική Ασφάλιση», αυτό λέγεται κοινωνική ανυπαρξία και «κράτος ντροπής» ! Κάτω από τέτοιες συνθήκες, όσοι αρέσκονται σε τέτοιες καταστάσεις, αυτοί ή είναι αφελείς ή πιστεύουν στο ανέφικτο !  Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι αυτή έτσι όπως όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Οι κατακριτές της Ιδιωτικής Ασφάλισης, τι ζητούν ; Προτιμούν κάποιοι άνθρωποι να πεθάνουν αρκεί να μην υπάρχει Ιδιωτική Ασφάλιση ; Αν προτιμούν αυτό, τότε είναι εκτός πραγματικότητας και είναι επικίνδυνοι για την υγεία των Ελλήνων πολιτών.                                     
Τι μπορεί να πετύχει κάποιος ασφαλιζόμενος με ένα πρόγραμμα Υγείας;                                                                                     
Πρώτα απ’ όλα τα ασφάλιστρα πλέον λαμβάνονται από φέτος ως έξοδα, δεύτερον μπορεί ο Ασφαλισμένος να  πάει σε όποιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο ή Κλινική θέλει. Δεν είναι τα πράγματα όπως πριν από αρκετά χρόνια τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Έχουν άριστα μηχανήματα, και άριστους γιατρούς, επομένως οι ασφαλισμένοι σε μια Ασφαλιστική Εταιρεία, μπορούν να εμπιστευτούν τον έμπειρο και σωστό επαγγελματία, Ασφαλιστικό Σύμβουλο  για να συζητήσουν ένα πρόγραμμα «στα μέτρα του».
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σήμερα υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις Ασφαλιστικές, προγράμματα που είναι «για όλες τις ανάγκες, για όλες τις τσέπες» !                                                                 
Κάθε Ασφαλιστικός Σύμβουλος μπορεί να συζητήσεις μαζί σας, είτε στο χώρο του, είτε στο δικό σας χώρο,                   
«Χωρίς καμία δική σας υποχρέωση»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου