Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τα Ασφάλιστρα των Αυτοκινήτων, των Οχημάτων γενικότερα, είναι γνωστό ότι έχουν πάρει την κατιούσα.  Τα Ασφαλιστικά γραφεία με τις διάφορες συνεργασίες τους που κάνουν έχουν μια γκάμα από χαμηλά κυρίως ασφάλιστρα.                                                           
Είδαμε όμως στο F.B. ένα Postάρισμα, των Ασφαλιστικών Γραφείων SAOUTIS INSURANCE που έγραφε, 

 «AN ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 92€ / 6ΜΗΝΟ για το ΕΙΧ 10 ίπ. με Οδ.Β. ή πάνω από 77 € με Οδ.Β. για το Αγροτικό σου 17ίπ., ή πάνω από 31€ για το τρακτέρ σου 30 ίπ.με ρυμουλκό, ή πάνω από 65€ για τη μηχανή σου 500cc, τότε μη ψάχνεις, έχουν φροντίσει για σένα τα Ασφαλιστικά Γραφεία SAOUTIS INSURANCE. 42 Χρόνια Ασφαλιστικής Προσφοράς».         

 Πάλι έγραψε ο SAOUTIS INSURANCE  42 χρόνια είναι αυτά στα Ασφαλιστικά δρώμενα να μη βρίσκει τις καταλληλότερες λύσεις για το κοινό της Μεσσηνίας ;                                                                         Γενικά όμως, στις συνθήκες ζωής που ζούμε, με τόσο δύσκολα που είναι τα πράγματα, με τον κόσμο να μην έχει χρήματα, λογικό είναι να ψάχνουν όλοι να πάρουν τα καλύτερα μεν, αλλά με το χαμηλότερο κόστος.    
Ειδικά για τους Αγρότες, βλέπουμε ότι υπάρχουν Ασφάλιστρα ανταγωνιστικότατα όπως πχ  Αγροτικό 17 ίππων, δηλαδή γύρω στα 2500 κυβικά εκατοστά, με όλες τις Βασικές καλύψεις συν την Οδική Βοήθεια μόνο με 77 €, είναι Ασφάλιστρο πάρα πολύ χαμηλό που θα εξυπηρετούσε τον καθένα, ή το τρακτέρ 30 ίππων με ρυμουλκό 4 τροχών, μόνο με 31 € το 6μηνο.
Γενικά όλα τα Ασφάλιστρα είναι χαμηλά και αξίζει τον κόπο να διερευνηθούν.                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου