Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ;

Πάντα ζούσαμε στην Ελλάδα σε ένα Ανασφαλές περιβάλον. Σήμερα όμως  στην Ελλάδα ζούμε σε ένα ιδιαιτέρως ανασφαλές περιβάλον. Ο Έλληνας σταμάτησε να ξοδεύει τα χρήματα που ξόδευε, σταμάτησε τις σπατάλες και άρχισε τις περικοπές.             Μέσα στις πρώτες περικοπές που κάνει συμπεριμβάνεται και η περικοπή των Ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας !
Το βιβλίο που τάραξε
τα λιμνάζοντα ύδατα
στις Πωλήσεις Ασφαλειών.
Είχα πρόσφατα ένα περιστατικό που ήλθε η σύζυγος πρώην πελάτη να με ρωτήσει τι μπορούμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε το συμβόλαιο ΥΓΕΙΑΣ του συζύγου της, γιατί είναι στο νοσοκομείο και θα πληρώσει πολλά. Αυτή είναι η νοοτροπία της Ελληνικής κουτοπονηριάς που δυστυχώς ακόμη και σήμερα υπάρχει σε έντονο βαθμό ! 
Ωστόσο το πιο πάνω παράδειγμα δείχνει και τη μεγάλη, την τεράστια  ανάγκη του Έλληνα να είναι να είναι Ασφαλισμένος και στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Είτε μας αρέσει, είτε όχι αυτή τη στιγμή και δυστυχώς για πάρα πολλά χρόνια η Κοινωνική Ασφάλιση (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) θα συνεχίσει να είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !
Το άλλο σκέλος της Ασφάλισης, η ΣΥΝΤΑΞΗ, βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Από τους μικροσυνταξιούχους των 450 € μέχρι και τους μεγαλοσυνταξιούχους που παίρνουν και δύο και τρεις μέχρι και 10 συντάξεις (ναι υπάρχουν και αυτοί) θα δουν σοβαρότατες μειώσεις, λες και μειώνοντας τις συντάξεις θα λυθεί το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα της οικονομικής κρίσης.
Αυτά που αφορούν και την Υγεία και τις Συντάξεις, είναι γεγονός αναμφισβήτητο.                                                                                 Ο Έλληνας ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ !!!
Εδώ, σ' αυτό το σημείο είναι που χρειάζεται ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. 
Τώρα είναι που η Ιδιωτική Ασφάλιση πρέπει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Στην ερώτηση των νέων, κυρίως, συναδέλφων
"αφού δεν υπάρχουν χρήματα πως θα πληρώσει ο Έλληνας για Σύνταξη και Υγεία ;" 
Η απάντηση είναι, ότι τα ασφάλιστρα τα δίνουμε από το υστέρημά μας και όχι από το περίσεμά μας !
Στο Βιβλίο "ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ", κάνουμε αναφορά, πως με 1,40 € ! την ημέρα  που δεν στερείται κανείς σχεδόν τίποτε, μπορεί να εξασφαλίσει μια συμπληρωματική Σύνταξη ή ένα σημαντικό εφ' άπαξ. 
Ο ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
μπορεί σήμερα να παίξει σημαντικό ρόλο στα δύο σημαντικά θέματα που ονομάζονται ΥΓΕΙΑ και ΣΥΝΤΑΞΗ.
Εσύ συνάδελφε, είσαι αποφασισμένος για σκληρή και έξυπνη δουλειά ;  
ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου