Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» Δημιουργούμε νέο δίκτυο Ιατρών στη Μεσσηνία.

Η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» σιγά – σιγά μπαίνει στη ζωή των Καλαματιανών και γενικότερα των Μεσσηνίων. Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο Ιατρών από τους καλύτερους επιστήμονες του χώρου της Υγείας, με ξεχωριστές τιμές που σήμερα, αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε, τις έχουν ανάγκη όλοι οι Μεσσήνιοι.
Η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. ΔΕΝ είναι Ασφαλιστικό προϊόν και έτσι αποκτά άλλα σημαντικά ΠΡΟΝΟΜΙΑ !     
Η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει τη δυνατότητα να «ασφαλίσει» και άτομα μεγαλύτερης  ηλικίας των 60 ετών, πράγμα που δεν κάνουν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα που έχει η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» είναι ότι δεν εξετάζει την κατάσταση της υγείας των υποψήφιων πελατών της, δεν τους περνάει από «προασφαλιστικό έλεγχο», που σημαίνει ότι όποια και αν είναι η κατάσταση της Υγείας τους, αυτοί μπορούν να γίνουν μέλη και να αποκτήσουν την κάρτα Υγείας, έστω και αν υποφέρουν από κάποια ασθένεια.

Αποκτώντας την κάρτα υγείας, αυτόματα αποκτάτε το δικαίωμα να επισκέπτεστε τους Ιατρούς του δικτύου, χωρίς καθυστερήσεις  και χάσιμο χρόνου. Οι ασθένειες δεν μπορούν να περιμένουν ένα μήνα, πάντα έχουν το χαρακτηρισμό του επείγοντος. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εξετάσεις αυτές πάντα αργούν και μπορεί να καθυστερήσουν πάνω από ένα μήνα και τότε τα πράγματα είναι εις βάρος της Υγείας σας.  
Υγεία όμως είναι και άλλες ειδικότητες που τις περισσότερες φορές δεν καλύπτονται ούτε από τον ΕΟΠΥΥ, ούτε από τις Ασφαλιστικές Εταιρίες. Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, Λογοθεραπευτές είναι ειδικότητες απαραίτητες για όλους μας. Αυτές τις ειδικότητες μπορείτε να τις έχετε αποκτώντας την «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα».
Το οικονομικό, μετά την Υγεία  είναι το σημαντικότερο θέμα των τελευταίων χρόνων. Τα καθημερινά ψώνια ποτέ δεν τελειώνουν. Η «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει φροντίσει και γι’ αυτό. Οι κάτοχοι της κάρτα μπορούν να επισκέπτονται τα συμβεβλημένα καλύτερα καταστήματα και επιχειρήσεις προϊόντων ή και υπηρεσιών και εμείς έχουμε φροντίσει να πετυχαίνουν χαμηλότερες τιμές από αυτές που πωλούνται τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες. Για παράδειγμα. Ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας χρειάζεται ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας και ένα άλλο χρειάζεται γυαλιά ηλίου, αποκτώντας την κάρτα, μπορείτε να έχετε. 
 μια σημαντική έκπτωση ! Αν εξοικονομούσατε από αυτήν την αγορά 100 €, από μια και μόνη αγορά, αυτό δεν θα σήμαινε ότι έχετε καλύψει σχεδόν όλο το ετήσιο κόστος της κάρτας ; Αυτό δεν θα είναι μεγάλη επιτυχία για σας ;                                                                                           
Αυτό το οφείλεται στην                                             
«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» και στην                             
«προνοητικότητα» τη δική σας.                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου