Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ, ΣΤΟ INTERNET ή ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ;

Είναι πλέον γνωστό σε όλος ότι οι Ασφαλίσεις των Αυτοκινήτων είναι εδώ και πολλά χρόνια υποχρεωτικές. Όλοι πλέον ψάχνουν να βρουν ποια είναι η καλή και σίγουρη Ασφαλιστική που θα μου δώσει όμως και τα χαμηλότερα Ασφάλιστρα.
Τα χαμηλότερα Ασφάλιστρα συνήθως ο κόσμος τα ψάχνει να τα βρει μέσω των ιστοσελίδων που υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλιστείς από αυτές. Έχοντας 43 χρόνια στον Ασφαλιστικό χώρο, μπορούμε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα ότι ο πιο επικίνδυνος τρόπος για διάφορες άσχημες καταστάσεις είναι αυτή η «Ανώνυμη και Απρόσωπη» Ασφάλιση.                                                 
 

    SAOUTIS INSURANCE    
  
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

   * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ                   
   * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ                               
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ
     ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ                       
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΚΥΛΩΝ κλπ, κλπ
                                                             ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942
e-mail: agsaouti@gmail.com

                                                                                                         
                   Έτσι είναι, διότι άλλο πράγμα είναι να πάρεις ον Ασφαλιστή σου, ον έμπειρο, ο γνώση, που θα ενδιαφερθεί για σένα, που θα σου δώσει τις σωστές συμβουλές, και θα μπορεί να έλθει και στον τόπο ο ατυχήματος, να μιλήσει με την Φροντίδα Ατυχήματος (Οδική Βοήθεια) ή ακόμη και το περιπολικό (το 100), που πρέπει να γράψει α πράγματα σωστά έτσι όπως πρέπει να γραφτούν και άλλο πράγμα είναι να πάρεις ο απρόσωπο 3ψήφιο ή 5ψήφιο νούμερο που θα ακούσεις ένα μαγνητοφωνημένο νούμερο να σου λέει                                      

«Αν θέλετε να κάνετε νέα Ασφάλιση Αυτοκινήτου πατήστε το 1, αν θέλετε να ρωτήσετε για τη λήξει του συμβολαίου σας πατήστε το 2, αν θέλετε να δηλώσετε ατύχημα πατήστε το 3».
Αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση, αυτό είναι βασανισμός. Όταν μετά πατήσεις το 3, αρχίζουν και σου λένε πάλι από την αρχή τα ίδια και μετά από αυτό το μακροσκελέστατο τηλεφώνημα, που για να το πιάσεις μπορεί να περιμένεις πολύ ώρα και περιμένοντας αρχίζεις να εκνευρίζεσαι, να βρίζεις και τότε είναι που αντιλαμβάνεσαι το λάθος που έκανες να πας να Ασφαλιστείς σε ένα τέτοιο τρόπο Ασφάλισης.        
Το άσχημο με τις Ασφαλίσεις, κυρίως, Αυτοκινήτων, δεν σταματάει σ’ αυτόν τον τρόπο, συνεχίζεται και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα να ασφαλίζεσαι στο Super Market ! Ναι, ναι αυτό είναι αληθινό !!!. Πηγαίνεις να ψωνίσεις πχ στα τυριά και σου λένε θέλετε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε μας ; Όχι ευχαριστώ απαντάς. Πηγαίνεις πιο κάτω και αυτός που πουλάει κρέατα σου λέει τα ίδια. Πάλι λες «ευχαριστώ δεν θα πάρω»  και όταν φύγεις και πας στο ταμείο, εκεί τα πράγματα είναι πιο πιεστικά. Εκεί μπορεί να δείξεις κάποιο ενδιαφέρον.   Φεύγεις από ο S.M. και πηγαίνεις στην Τράπεζα να εισπράξεις πχ το μισθό σου. Εκεί σε περιμένει ο αρμόδιος υπάλληλος που σου λέει, κατά κάποιο τρόπο εκβιαστικά ότι για να μπορεί να σε εξυπηρετεί καλύτερα πρέπει να ασφαλιστείς τουλάχιστον ο αοκίνηό σο. Αοί ον εκβιασμό ον χρησιμοποιούν διαφορετικά. Εμείς είμαστε η Τράπεζα, εμείς σου προσφέρουμε καλύτερη εγγύηση. Αυτό είναι ένα        «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ» Με ποιο τρόπο μπορεί να δώσει η τράπεζα εγγύηση ; Με κανένα τρόπο δεν μπορεί να σας δώσει εγγύηση. Με απολύτως κανένα τρόπο, υπεύθυνα και σίγουρα με κανένα τρόπο.
 Το μεγάλο ερώτημα είναι, όταν στις 3 η τράπεζα κλείσει, τον υπάλληλο που σας «εξυπηρετεί» που ποτέ δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει, που θα ον βρείτε ;;; πουθενά ! ποτέ και πουθενά δεν μπορείτε και να ον βρείτε. Έστω και αν είναι γνωστός σας και έχεε ο κινητό του, ποτέ δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει.                                 
Σίγουρα όμως όλοι αυτοί μπορούν να σας δώσουν χαμηλότερα Ασφάλιστρα ; Φθηνότερα από κάποιες εταιρείες σίγουρα όχι όμως από όλες. Το Ασφαλιστικό Γραφείο   SAOUTIS INSURANCE                    με την εμπειρία των 43 χρόνων που λειτουργεί, και που συνεργάζεται με περίπου 20 Ασφαλιστικές, μπορεί να σας δώσει τα καλύτερα Ασφάλιστρα, αφού μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες Ασφαλιστικές εταιρείες και να βρει σε όλους τους κλάδους την καλύτερη Ασφαλιστική Λύση !                                                             
Ρίξτε μια ματιά σε ενδεικτικά Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων και συγκρίνετέ τα με άλλες εταιρείες, κυρίως  αυτές μέσω του Internet.   
Αναφερόμαστε σε 6μηνιαία Ασφάλιστρα όλης της Μεσσηνίας πλην της Καλαμάτας.                                             
Οι τιμές αυτές που είναι χαμηλότερες και από αυτές μέσω Internet, δίνουν τη δυνατότητα σε σας να συνεργάζεστε με ένα έμπειρο Ασφαλιστικό Γραφείο που μπορεί να έχετε την οποιαδήποτε ενημέρωση.
                      
Ιπποι
ΕΙΧ με Βασικές Υποχρεωτικές
ΕΙΧ με Βασικ. Υποχρ. + Οδική Βοήθεια
01-06
      61 €
           78 €
07-08
      64 €
           81 €
09-10
      75 €
           92 €
11-12
      79 €
           95 €
13-14
      88 €
         104 €
   
Οι ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ στον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΜΒΟΛΟ,
ΟΧΙ στο Super Market,  OXI στις Τράπεζες, ΟΧΙ στο Internet.
Ο καλός και ενημερωμένος ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ               θα σας βρει και το καλό και το φτηνό Ασφάλιστρο !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου