Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ SAOUTIS INSURANCE ;

Όταν τον Ιούνιο του 1973, ξεκίνησα ατή η δουλειά σαν Part time, ποτέ  δεν φανταζόμουν ότι μετά από 43 χρόνια θα συνέχιζα να κάνω αυτή τη δουλειά, σαν μοναδική και αποκλειστική.
                       SAOUTIS  INSURANCE             
                                                43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
                                    
                                                                 ΥΠΕΥΘΥΝΗ
                                                  ·       ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ  
                                       ·      ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αυτό όμως είναι ήδη γεγονός και συνεχίζω να προσφέρω τις Ασφαλιστικές μου υπηρεσίες, στο Μεσσηνιακό κοινό.              
Πολλοί με έχουν ρωτήσει γιατί πρέπει να ασφαλιστώ στο γραφείο σου και όχι σε ένα άλλο. Ο καθένας μπορεί να Ασφαλιστεί όπου θέλει, αλλά ο άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά είναι ένας σύμβουλος    
όπως είναι σύμβουλος ο γιατρός μας για την υγεία μας, όπως ο λογιστής για τα φοροτεχνικά μας, όπως ο δικηγόρος για τα πάσης φύσεως νομικές μας εκκρεμότητες, έτσι είναι και ο Ασφαλιστής για τα πάσης φύσεως Ασφαλιστικά θέματα !   
Ποια Ασφαλιστικά θέματα ; Ας πιάσουμε πρώτα απ’ όλα την Ασφάλιση του Αυτοκινήτου. Όσο απλό φαίνεται το θέμα, τόσο δύσκολο είναι. Μπορεί ο πολύς κόσμος να λέει «βάλε μου την πιο απλή ασφάλεια, μόνο για τον τροχονόμο». Αυτό ξέρετε πόσες φορές το έχω ακούσει ;    Αλλά όμως έχω ακούσει και άλλες τόσες φορές πελάτες ασφαλισμένους, όταν τους τύχει μια περίπτωση όπως πχ Θραύση Κρυστάλλων, που μου απέδιδαν ευθύνες γιατί δεν τους πρότεινα να βάλουν και αυτή τη συμπληρωματική κάλυψη που δεν είναι στις υποχρεωτικές. Επίσης τα ίδια έχω ακούσει όταν μετά από βλάβη δεν είχαν Οδική Βοήθεια και έτσι πλήρωσαν 150 € για να έλθει μια άλλη Οδική Βοήθεια να τους μεταφέρει σε ένα συνεργείο.  
Έχω ακούσει, επίσης ότι μας καταπιέζετε και για άλλες καλύψεις για να μας παίρνετε περισσότερα ασφάλιστρα. Όταν όμως χρειαστεί, τότε μας ρίχνουν ευθύνες.   Όταν συμβεί ατύχημα, τότε μας ψάχνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τότε ζητάνε  συμβουλές γιατί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ζημιωθούν.  Τότε ο Ασφαλιστής είναι ο απολύτως απαραίτητος και θα πρέπει μέσα σε δευτερόλεπτα να δηλώνουν ΠΑΡΩΝ.
Ο επαγγελματίας Ασφαλιστής πράγματι είναι παρών για να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Όταν ο Ασφαλισμένος δεν είναι ασφαλισμένος μόνο στο Αυτοκίνητο, αλλά και στην Υγεία, τότε ο Ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι απαραίτητος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στην Υγεία δεν παίζουμε, στην Υγεία ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος πρέπει να είναι έμπειρος και απόλυτος γνώστης και των όρων του συμβολαίου και τις υποχρεώσεις όχι μόνο του Ασφαλισμένου, αλλά και της εταιρείας.
Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, τότε χρειάζεται  !                                       Ξέρετε, ο κάθε επαγγελματίας, προπάντων ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, πληρώνεται για κάποιες υπηρεσίες που προσφέρει.                               Δεν πληρώνεται γιατί του αναθέτετε να κάνει ένα ασφαλιστήριο,      
γι αυτήν την πράξη δεν χρειάζεται αμοιβή. Αμοιβή να πάρει μόνο όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του την κατάλληλη στιγμή, τότε που θα τον χρειαστείτε.  
Εδώ πα πρέπει να θυμίσω, ότι τον τραπεζικό την κατάλληλη στιγμή, θα τον βρείτε ; τον υπάλληλο του Super Market θα τον βρείτε ; και αν αυτούς τους βρείτε τι μπορούν να σας πουν, για τραπεζικά προϊόντα ή για τυριά και κρέατα ; Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλίσεις μέσω Internet. Πόσοι έχουν τη δυνατότητα όταν θα πάρουν τηλέφωνο τον αυτόματο τηλεφωνητή που λέει τα γνωστά «πατήστε το 1, ή το 2 κλπ.      Τον Ασφαλιστή σας πρέπει να τον εμπιστευθείτε, πρέπει να τον επιλέξετε, πρέπει να εμπιστευθείτε την εμπειρία του και τις γνώσεις του, όπως και τον επαγγελματισμό του. Αυτός θα σας βρει τα καλύτερα, τα φθηνότερα με τους καταλληλότερους επιλεγμένους  συνδυασμούς.

                  «ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ 
                   ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».                                
                   SAOUTIS  INSURANCE       
                             
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου