Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Είναι καθημερινό φαινόμενο να γίνονται τρακαρίσματα. Θέλεις η έλλειψη αγωγής κατά τη διάρκεια της οδήγησης ; θέλεις η ελλιπής γνώση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ; θέλεις η «μαγκιά» του Έλληνα οδηγού που πάντα αυτός έχει δίκιο, ενώ ο άλλος έχει πάνα άδικο, θέλεις άλλοι παράγοντες ; Όπως και να έχει το πράγμα αυτό που ακολουθεί, συνήθως, είναι βρισιές και ένας τσακωμός.                  Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πρώτα απ’ όλα ………. 
 * ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ.                                                     Είτε φωνάξετε, είτε τσακωθείτε, είτε βριστείτε, είτε διαφωνείτε αν φταίτε                           

   SAOUTIS  INSURANCE                   43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

         *  Ασφάλιση Αυτοκινήτου
      ΦΙΧ Αγροτικό 25 ίπποι, μόνο              
                      64 €
               
 Με γνώσεις και εμπειρίες 43 χρόνων

    ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ             
      Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942                    
       
e-mail : agsaouti@gmail.com

                                                                                     
ή δεν φταίτε, άδικα γίνονται όλα αυτά, κάντε μια δήλωση και μη σας προβληματίζει τίποτε άλλο, αφού συνήθως οι Ασφαλιστικές, σας παρέχουν κάλυψη Προστασίας Bonus Malus. Επομένως μην προβληματίζεστε, αφού δεν πρόκειται  να πληρώσετε ούτε ένα Ευρώ παραπάνω στα ασφάλιστρα του επόμενου 6μήνου.
*Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. Η Φροντίδα Ατυχήματος είναι υπηρεσία της Οδικής Βοήθειας, που επεμβαίνει μόνο αν υπάρξει ΑΤΥΧΗΜΑ     ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δεν είστε Ασφαλισμένος για την Οδική Βοήθεια μόνο με την κάλυψη της Φροντίδας Ατυχήματος. Σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να έχετε και την Ασφάλιση ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. Τότε λοιπόν κάνετε το τηλεφώνημα στην Φροντίδα Ατυχήματος, οι οποίοι έρχονται επί τόπου και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σας κάνουν τη δήλωση, έτσι όπως ακριβώς θα του περιγράψετε το συμβάν.  Παράλληλα θα σας φωτογραφίσουν το αυτοκίνητο στο σημείο της σύγκρουσης και όπου αλλού κρίνουν αυτοί απαραίτητο. Επίσης θα σας φωτογραφίσουν την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης. Έτσι λοιπόν έχετε τελειώσει.  Αν το αυτοκίνητο μπορεί να μετακινηθεί θα το πάτε στο φανοποιό, συνεργαζόμενο ή μη με την Ασφαλιστική σας, γι αυτό θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον ασφαλιστή σας, αν δεν μεταφέρετε, τότε θα φορτωθεί στο φορτηγό της Φροντίδας Ατυχήματος να το πάει εκείνη στο συνεργείο.  
Αυτό που μένει για το τέλος, είναι να κάνετε ένα ακόμη τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, το γνωστό μας 100 που θα γράψει ότι του δηλώσουν και οι δύο οδηγοί. Προσέξτε όμως. Οι περισσότεροι οδηγοί πιστεύουν ότι ο τροχονόμος θα σας πει ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει. Αυτό είναι λάθος. Η δουλειά και υποχρέωση του τροχονόμου είναι να ανταλλάξει τα στοιχεία σας και να σας δώσει από ένα αντίγραφο του συμβάντος. Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό, αλλά είστε πιο σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.    Αν υπάρχουν Σωματικές Βλάβες εξ αιτίας αυτού του ατυχήματος, τότε μόνο η επέμβαση της τροχαίας είναι υποχρεωτική και επιβάλετε να καλέσετε το 100. Αν δεν αισθάνεστε καλά, τότε οπωσδήποτε πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο, αν θέλετε να διεκδικήσετε χρήματα για Σωματικές Βλάβες από την Ασφαλιστική.  
*Ο ΕΚΤΙΜΗΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ). Εσείς δεν κάνετε τίποτε γι αυτή την δουλειά. Μόλις θα πάρει η δήλωσής σας η Ασφαλιστική, από τη Φροντίδα Ατυχήματος, θα ειδοποιήσει τον πραγματογνώμονα ο οποίος θα σας κλείσει ραντεβού να δει το αυτοκίνητό σας. Αν δείτε ότι καθυστερεί, τότε απευθυνθείτε στον Ασφαλιστή σας. Καλό είναι ο Ασφαλιστής σας να μιλήσει εκείνος με τον πραγματογνώμονα για να μην έχετε εσείς στο μυαλό σας και αυτήν την ένια.   
*ΦΙΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υπάρχουν κάποιες εταιρίες όπως οι λεγόμενες ΕΠΥ, οι οποίες δεν συμμετέχουν στο φιλικό διακανονισμό. Άλλωστε και                           
   
               ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
          ΗΛΙΑ Γ. ΦΛΕΣΣΑ
                                                                         
              * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    H συνεργασία μας με 20 και πλέον Ασφαλιστικές,
    μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τα χαμηλότερα     Ασφάλιστρα.                                                                      
    Το κέρδος σας, είναι η δουλειά μας ! 
    

      ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
       Τηλ. 2721 402799, Κιν. 6972 031 519

                                                                                                           
      η Ιντερσαλόνικα δεν συμμετέχει. Δεν είναι υποχρεωτικά κακό αυτό. Απλά ο φιλικός διακανονισμός τι κάνει ; συνεννοούνται οι δύο Ασφαλιστικές, αν η άλλη ασφαλιστική αναγνωρίσει τη ζημιά, τότε σας πληρώνει η δική σας εταιρεία και τα χρήματα αυτά τα παίρνει από την άλλη Ασφαλιστική. Αν όμως η άλλη ασφαλιστική, τύχει και δεν αναγνωρίσει τη ζημιά, τότε δεν θα σας πληρώσει η δική σας Ασφαλιστική.                                                                                                     Σ’ αυτήν την περίπτωση πρέπει να πάτε δικαστικά και να στραφείτε κατά της εταιρείας και κατά του άλλου οδηγού. Αυτό άλλωστε θα σας το προτείνει και ο δικηγόρος σας. Αν δεν το προτείνει, τότε πείτε το εσείς σ’ αυτόν.
 Τέλος, για να αποφύγετε όλες αυτές τις διαδικασίες που σίγουρα θα σας ταλαιπωρήσουν,                                                                   

      ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !  ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ SAOUTIS INSURANCE ;

Όταν τον Ιούνιο του 1973, ξεκίνησα ατή η δουλειά σαν Part time, ποτέ  δεν φανταζόμουν ότι μετά από 43 χρόνια θα συνέχιζα να κάνω αυτή τη δουλειά, σαν μοναδική και αποκλειστική.
                       SAOUTIS  INSURANCE             
                                                43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
                                    
                                                                 ΥΠΕΥΘΥΝΗ
                                                  ·       ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ  
                                       ·      ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αυτό όμως είναι ήδη γεγονός και συνεχίζω να προσφέρω τις Ασφαλιστικές μου υπηρεσίες, στο Μεσσηνιακό κοινό.              
Πολλοί με έχουν ρωτήσει γιατί πρέπει να ασφαλιστώ στο γραφείο σου και όχι σε ένα άλλο. Ο καθένας μπορεί να Ασφαλιστεί όπου θέλει, αλλά ο άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά είναι ένας σύμβουλος    
όπως είναι σύμβουλος ο γιατρός μας για την υγεία μας, όπως ο λογιστής για τα φοροτεχνικά μας, όπως ο δικηγόρος για τα πάσης φύσεως νομικές μας εκκρεμότητες, έτσι είναι και ο Ασφαλιστής για τα πάσης φύσεως Ασφαλιστικά θέματα !   
Ποια Ασφαλιστικά θέματα ; Ας πιάσουμε πρώτα απ’ όλα την Ασφάλιση του Αυτοκινήτου. Όσο απλό φαίνεται το θέμα, τόσο δύσκολο είναι. Μπορεί ο πολύς κόσμος να λέει «βάλε μου την πιο απλή ασφάλεια, μόνο για τον τροχονόμο». Αυτό ξέρετε πόσες φορές το έχω ακούσει ;    Αλλά όμως έχω ακούσει και άλλες τόσες φορές πελάτες ασφαλισμένους, όταν τους τύχει μια περίπτωση όπως πχ Θραύση Κρυστάλλων, που μου απέδιδαν ευθύνες γιατί δεν τους πρότεινα να βάλουν και αυτή τη συμπληρωματική κάλυψη που δεν είναι στις υποχρεωτικές. Επίσης τα ίδια έχω ακούσει όταν μετά από βλάβη δεν είχαν Οδική Βοήθεια και έτσι πλήρωσαν 150 € για να έλθει μια άλλη Οδική Βοήθεια να τους μεταφέρει σε ένα συνεργείο.  
Έχω ακούσει, επίσης ότι μας καταπιέζετε και για άλλες καλύψεις για να μας παίρνετε περισσότερα ασφάλιστρα. Όταν όμως χρειαστεί, τότε μας ρίχνουν ευθύνες.   Όταν συμβεί ατύχημα, τότε μας ψάχνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τότε ζητάνε  συμβουλές γιατί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ζημιωθούν.  Τότε ο Ασφαλιστής είναι ο απολύτως απαραίτητος και θα πρέπει μέσα σε δευτερόλεπτα να δηλώνουν ΠΑΡΩΝ.
Ο επαγγελματίας Ασφαλιστής πράγματι είναι παρών για να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Όταν ο Ασφαλισμένος δεν είναι ασφαλισμένος μόνο στο Αυτοκίνητο, αλλά και στην Υγεία, τότε ο Ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι απαραίτητος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στην Υγεία δεν παίζουμε, στην Υγεία ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος πρέπει να είναι έμπειρος και απόλυτος γνώστης και των όρων του συμβολαίου και τις υποχρεώσεις όχι μόνο του Ασφαλισμένου, αλλά και της εταιρείας.
Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, τότε χρειάζεται  !                                       Ξέρετε, ο κάθε επαγγελματίας, προπάντων ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, πληρώνεται για κάποιες υπηρεσίες που προσφέρει.                               Δεν πληρώνεται γιατί του αναθέτετε να κάνει ένα ασφαλιστήριο,      
γι αυτήν την πράξη δεν χρειάζεται αμοιβή. Αμοιβή να πάρει μόνο όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του την κατάλληλη στιγμή, τότε που θα τον χρειαστείτε.  
Εδώ πα πρέπει να θυμίσω, ότι τον τραπεζικό την κατάλληλη στιγμή, θα τον βρείτε ; τον υπάλληλο του Super Market θα τον βρείτε ; και αν αυτούς τους βρείτε τι μπορούν να σας πουν, για τραπεζικά προϊόντα ή για τυριά και κρέατα ; Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλίσεις μέσω Internet. Πόσοι έχουν τη δυνατότητα όταν θα πάρουν τηλέφωνο τον αυτόματο τηλεφωνητή που λέει τα γνωστά «πατήστε το 1, ή το 2 κλπ.      Τον Ασφαλιστή σας πρέπει να τον εμπιστευθείτε, πρέπει να τον επιλέξετε, πρέπει να εμπιστευθείτε την εμπειρία του και τις γνώσεις του, όπως και τον επαγγελματισμό του. Αυτός θα σας βρει τα καλύτερα, τα φθηνότερα με τους καταλληλότερους επιλεγμένους  συνδυασμούς.

                  «ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ 
                   ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».                                
                   SAOUTIS  INSURANCE       
                             
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ, ΣΤΟ INTERNET ή ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ;

Είναι πλέον γνωστό σε όλος ότι οι Ασφαλίσεις των Αυτοκινήτων είναι εδώ και πολλά χρόνια υποχρεωτικές. Όλοι πλέον ψάχνουν να βρουν ποια είναι η καλή και σίγουρη Ασφαλιστική που θα μου δώσει όμως και τα χαμηλότερα Ασφάλιστρα.
Τα χαμηλότερα Ασφάλιστρα συνήθως ο κόσμος τα ψάχνει να τα βρει μέσω των ιστοσελίδων που υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλιστείς από αυτές. Έχοντας 43 χρόνια στον Ασφαλιστικό χώρο, μπορούμε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα ότι ο πιο επικίνδυνος τρόπος για διάφορες άσχημες καταστάσεις είναι αυτή η «Ανώνυμη και Απρόσωπη» Ασφάλιση.                                                 
 

    SAOUTIS INSURANCE    
  
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

   * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ                   
   * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ                               
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ
     ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ                       
   *ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΚΥΛΩΝ κλπ, κλπ
                                                             ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942
e-mail: agsaouti@gmail.com

                                                                                                         
                   Έτσι είναι, διότι άλλο πράγμα είναι να πάρεις ον Ασφαλιστή σου, ον έμπειρο, ο γνώση, που θα ενδιαφερθεί για σένα, που θα σου δώσει τις σωστές συμβουλές, και θα μπορεί να έλθει και στον τόπο ο ατυχήματος, να μιλήσει με την Φροντίδα Ατυχήματος (Οδική Βοήθεια) ή ακόμη και το περιπολικό (το 100), που πρέπει να γράψει α πράγματα σωστά έτσι όπως πρέπει να γραφτούν και άλλο πράγμα είναι να πάρεις ο απρόσωπο 3ψήφιο ή 5ψήφιο νούμερο που θα ακούσεις ένα μαγνητοφωνημένο νούμερο να σου λέει                                      

«Αν θέλετε να κάνετε νέα Ασφάλιση Αυτοκινήτου πατήστε το 1, αν θέλετε να ρωτήσετε για τη λήξει του συμβολαίου σας πατήστε το 2, αν θέλετε να δηλώσετε ατύχημα πατήστε το 3».
Αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση, αυτό είναι βασανισμός. Όταν μετά πατήσεις το 3, αρχίζουν και σου λένε πάλι από την αρχή τα ίδια και μετά από αυτό το μακροσκελέστατο τηλεφώνημα, που για να το πιάσεις μπορεί να περιμένεις πολύ ώρα και περιμένοντας αρχίζεις να εκνευρίζεσαι, να βρίζεις και τότε είναι που αντιλαμβάνεσαι το λάθος που έκανες να πας να Ασφαλιστείς σε ένα τέτοιο τρόπο Ασφάλισης.        
Το άσχημο με τις Ασφαλίσεις, κυρίως, Αυτοκινήτων, δεν σταματάει σ’ αυτόν τον τρόπο, συνεχίζεται και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα να ασφαλίζεσαι στο Super Market ! Ναι, ναι αυτό είναι αληθινό !!!. Πηγαίνεις να ψωνίσεις πχ στα τυριά και σου λένε θέλετε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε μας ; Όχι ευχαριστώ απαντάς. Πηγαίνεις πιο κάτω και αυτός που πουλάει κρέατα σου λέει τα ίδια. Πάλι λες «ευχαριστώ δεν θα πάρω»  και όταν φύγεις και πας στο ταμείο, εκεί τα πράγματα είναι πιο πιεστικά. Εκεί μπορεί να δείξεις κάποιο ενδιαφέρον.   Φεύγεις από ο S.M. και πηγαίνεις στην Τράπεζα να εισπράξεις πχ το μισθό σου. Εκεί σε περιμένει ο αρμόδιος υπάλληλος που σου λέει, κατά κάποιο τρόπο εκβιαστικά ότι για να μπορεί να σε εξυπηρετεί καλύτερα πρέπει να ασφαλιστείς τουλάχιστον ο αοκίνηό σο. Αοί ον εκβιασμό ον χρησιμοποιούν διαφορετικά. Εμείς είμαστε η Τράπεζα, εμείς σου προσφέρουμε καλύτερη εγγύηση. Αυτό είναι ένα        «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ» Με ποιο τρόπο μπορεί να δώσει η τράπεζα εγγύηση ; Με κανένα τρόπο δεν μπορεί να σας δώσει εγγύηση. Με απολύτως κανένα τρόπο, υπεύθυνα και σίγουρα με κανένα τρόπο.
 Το μεγάλο ερώτημα είναι, όταν στις 3 η τράπεζα κλείσει, τον υπάλληλο που σας «εξυπηρετεί» που ποτέ δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει, που θα ον βρείτε ;;; πουθενά ! ποτέ και πουθενά δεν μπορείτε και να ον βρείτε. Έστω και αν είναι γνωστός σας και έχεε ο κινητό του, ποτέ δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει.                                 
Σίγουρα όμως όλοι αυτοί μπορούν να σας δώσουν χαμηλότερα Ασφάλιστρα ; Φθηνότερα από κάποιες εταιρείες σίγουρα όχι όμως από όλες. Το Ασφαλιστικό Γραφείο   SAOUTIS INSURANCE                    με την εμπειρία των 43 χρόνων που λειτουργεί, και που συνεργάζεται με περίπου 20 Ασφαλιστικές, μπορεί να σας δώσει τα καλύτερα Ασφάλιστρα, αφού μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες Ασφαλιστικές εταιρείες και να βρει σε όλους τους κλάδους την καλύτερη Ασφαλιστική Λύση !                                                             
Ρίξτε μια ματιά σε ενδεικτικά Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων και συγκρίνετέ τα με άλλες εταιρείες, κυρίως  αυτές μέσω του Internet.   
Αναφερόμαστε σε 6μηνιαία Ασφάλιστρα όλης της Μεσσηνίας πλην της Καλαμάτας.                                             
Οι τιμές αυτές που είναι χαμηλότερες και από αυτές μέσω Internet, δίνουν τη δυνατότητα σε σας να συνεργάζεστε με ένα έμπειρο Ασφαλιστικό Γραφείο που μπορεί να έχετε την οποιαδήποτε ενημέρωση.
                      
Ιπποι
ΕΙΧ με Βασικές Υποχρεωτικές
ΕΙΧ με Βασικ. Υποχρ. + Οδική Βοήθεια
01-06
      61 €
           78 €
07-08
      64 €
           81 €
09-10
      75 €
           92 €
11-12
      79 €
           95 €
13-14
      88 €
         104 €
   
Οι ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ στον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΜΒΟΛΟ,
ΟΧΙ στο Super Market,  OXI στις Τράπεζες, ΟΧΙ στο Internet.
Ο καλός και ενημερωμένος ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ               θα σας βρει και το καλό και το φτηνό Ασφάλιστρο !
 

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Flag Counter

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ή ΕΦ’ ΑΠΑΞ

Όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια οι συντάξεις «βάλλονται» συνεχώς σαν η πιο εύκολη λύση για να συγκεντρωθούν  χρήματα που ζητάει η τρόϊκα. Υπάρχει όμως λύση του μεγάλου προβλήματος της Ελληνικής οικονομίας ; ΟΧΙ είναι η απάντηση, το πρόβλημα σε καμία περίπτωση δεν λύνεται με ις μειώσεις ων συνάξεων. Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Μάλιστα μια μελέτη που είχε γίνει είχε δείξει ότι,
Έστω και αν της συντάξεις της έφταναν 1 (ένα) ευρώ το μήνα και πάλι δεν θα λυνόταν το πρόβλημα στην Ελλάδα. Επομένως κάποιος άλλος λόγος είναι εκείνος που θέλουν να μειώσουν τις συντάξεις και να τις φτάσουν στα 180 €. 
   

   SAOUTIS  INSURANCE        
      
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 Επένδυση μικρών κεφαλαίων          
 για τη Δημιουργία εγγυημένης
 Σύνταξης ή Εφ’ άπαξ.

  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλ. 2721 300351, Κιν. 6977 172 942
   E-mail : agsaouti@gmail.com

 Τα δεδομένα από την Ευρώπη και τις Ελληνικές κυβερνήσεις, είναι η μείωση των συντάξεων και του εφ’ άπαξ. Ποιοι όμως παίρνουν σήμερα εφ’ άπαξ ;                                                                                   
1.Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι,                   
2. Οι Στρατιωτικοί                          
3. Δικαστικοί                                        
4. Τρπεζικοί                             
Οι του ΟΤΕ, έχει τελειώσει, ίσως να παίρνουν και από τη ΔΕΗ.             Το άλλο το πρόβλημα είναι πόσο εφ’ άπαξ έπαιρναν όλοι οι παραπάνω, πόσο παίρνουν σήμερα και πόσο θα παίρνουν αύριο και αυτοί ;  
Όλοι οι άλλοι Έλληνες δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ εφ’ άπαξ και πολύ μικρή, πλέον, σύνταξη.                                                                            
Ωραία ! αυτό το κράτος έχει φροντίσει να έχει πολίτες 2 ταχυτήτων, άλλοι παίρνουν ένα εφ’ άπαξ, παλαιότερα μεγάλο, σήμερα όμως μικρό, άλλοι όμως δεν έπαιρναν, δεν παίρνουν και ούτε πρόκειται να πάρουν.  
Θα κάνουμε μια σημείωση. Όλοι αυτοί που έπαιρναν ή παίρνουν το εφ’ άπαξ, έδιναν και δίνουν κάποια χρήματα. Αν ρωτήσετε πόσο χρήματα έδιναν και όσοι συνεχίζουν να δίνουν είναι πολλά τα χρήματα που έδιναν. Τους τα κρατούσαν από το μισθό τους μήνα – μήνα.            
   
               ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
          ΗΛΙΑ Γ. ΦΛΕΣΣΑ
                                                                              
           * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
           * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
           * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ
           * ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ


      ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
       Τηλ. 2721 402799, Κιν. 6972 031 519

 
Σε σένα Ιδιωτικέ υπάλληλε, Αυτοαπασχολούμενε,                 
Ελεύθερε επαγγελματία,      ποιος σου κρατάει κάποια χρήματα για να πάρεις και εσύ ένα εφ’ άπαξ, να νοιώσεις επί τέλους και εσύ πολίτης της ίδιας κατηγορίας όπως ο κάθε λογής Δημόσιος υπάλληλος ;             Έχεις σκεφθεί ποτέ ότι διαθέτοντας 1, 75 € ημερησίως !    μπορείς και εσύ να έχεις ένα δικό σου εφ’ άπαξ ή μια επί πλέον σύνταξη από αυτή που θα σου δώσει το κράτος ;   
Ναι, και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό ! Με 1, 75 € την ημέρα μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο εφ’ άπαξ ή αν θέλεις μια ακόμη σύνταξη που να συμπληρώνεις εκείνη που θα σου δώσει το ταμείο σου. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : Άνδρας ή γυναίκα που είναι 34 ετών και θέλει να πάρει σύνταξη ή εφ’ άπαξ στην ηλικία που θα συνταξιοδοτηθεί από το ταμείο του, δηλαδή στην ηλικία των 67 ετών, δίνοντας το ποσό των 1,75 € ήτοι 52 € το μήνα, θα μπορεί να πάρει ή μια μηνιαία σύνταξη 205 € ή ένα εφ’ άπαξ 52.500 € ! Σε όλα αυτά τα χρόνια θα καταβάλετε το ποσό των 38.700 €, θα έχετε δηλαδή ένα σημαντικό ποσό από τόκους ίσο με 13.800 € ! ! !      
Εύλογα λοιπόν, θα ρωτήσετε αφού σε απλό λογαριασμό ταμιευτήριο μιας οποιασδήποτε τράπεζας, βάζετε κάθε μήνα αυτό το ποσό, δεν παίρνετε κανένα απολύτως επιτόκιο, από πού θα βγουν αυτά τα 13.800 που δίνει από τόκους ;                                            
Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος.
Αν σας περισσεύει ένα οποιοδήποτε ποσό, μπορείτε να το τοποθετήσετε ώστε να αυξηθεί το τελικό ποσό του εφ’ άπαξ ή της σύνταξης.                                                                                          Υπάρχουν και άλλα πολλά πλεονεκτήματα  που σας προσφέρει αυτό το επενδυτικό πρόγραμμα που είναι φτιαγμένο ειδικά για πολύ μικρές επενδύσεις.                                                                                                                                                                 

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΙΟΥΝΙΟΣ 1973 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016. 43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ !

Ναι, πέρασαν 43 ολόκληρα χρόνια, από τον Ιούνιο του 1973, τότε που   μου πρότειναν να ασχοληθώ σαν μερικής απασχόλησης σε μια νέα δουλειά που όχι μόνο δεν την ήξερα σαν δουλειά, αλλά ούτε καν σαν 
  
    SAOUTIS  INSURANCE        
       
43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων Έκπληξη    Με αυτήν την ακρίβεια, αν ψάχνετε τα καλύτερα  και φθηνότερα Ασφάλιστρα Αυτοκινήτου,                  μη ψάχνετε, η εγγύηση και οι εμπειρίες του γραφείου μας, είναι στη διάθεσή σας.
                                                                              
        ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
       Τηλ. 2721 300351, Κιν. 6977 172 942
                                                                                                   
θεσμό.  Από περιέργεια μπήκα σε ένα σεμινάριο, αλλά με πολύ ενδιαφέρον βγήκα όταν το τελείωσα. 20 μήνες αργότερα, όταν πήγα να ασφαλίσω το νιόπαντρο φίλο μου, δεν τον ασφάλισα διότι η γυναίκα του μου είπε σαν αντίρρηση «τι λες ρε Αντώνη, εμείς δεν έχουμε ούτε καναπέ να κάτσουμε και εσύ μας λες να δώσουμε λεφτά για Ασφάλεια ζωής ;». Τότε σαν «στραβάδι» στη δουλειά έφυγα με κατεβασμένο το κεφάλι.    
Τα πράγματα ήλθαν όμως έτσι που με μηχανάκι ο φίλος μου τράκαρε. 
Οι γιατροί διέγνωσαν ότι θα μείνει παράλυτος, έλα όμως που δύο χρόνια μετά από διάφορες επιπλοκές ο καλός μου φίλος έφυγε από τη ζωή !    Ξέρετε τι μου είπε η γυναίκα του ; «Καλά, εσύ τότε που είχες έλθει να τον ασφαλίσεις, δεν μπορούσες να επιμείνεις λίγο περισσότερο ;»           
Αυτό ήταν, τότε κατάλαβα πόση μεγάλη αξία έχει αυτό που έκανα,  
αρχικά σαν μερικής, μετέπειτα σαν ολικής απασχόλησης μέχρι και σήμερα. 
Πέρασα από 40 κύματα, άλλοτε ένα κύμα με πέταγε στα ύψη και άλλοτε με πήγαινε στον πάτο. Εγώ όμως επέμενα, μαχητής σαν αθλητής, πεισματάρης σαν επαγγελματίας και παθιασμένος για την επιτυχία. Σήμερα, κλείνοντας 43 χρόνια από τότε, με τις εμπειρίες μου, τις γνώσεις μου και το κύρος μου στον ασφαλιστικό χώρο, κατάφερα να πετύχω ασφάλιστρα τέτοια που να είναι αντάξια αυτών που ζητάει όλος ο κόσμος σήμερα, σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που ζούμε στην Ελλάδα.                                                             
Δείτε ποια είναι τα ασφάλιστρα της προσφοράς μας, που σίγουρα σας ενδιαφέρουν.     
  
Για  κατοίκους Καλαμάτας    
Για κατοίκους  λοιπής Μεσσηνίας

Ιππ.      

Απλή  Υποχρ

Απλή+ΟΒ

Απλή+ΟΒ+ΘΚ

Απλή Υποχρ.

Απλή+ΟΒ

Απλή+ΟΒ+ΘΚ
01-06
     69 €
    84 €
       98 €
       61 €
    77 €
      91 €
07-08
     74 €
    90 €
     104 €
       64 €
    81 €
      94 €
09-10
     84 €
  100 €
     117 €
       75 €
    92 €
    105 €
11-12
     92 €
  109 €
     124 €
       78 €
    95 €
    108 €
Ενημερωθείτε  και για τις μεγάλες εκπτώσεις  μας στους
Ανέργους,  
Αστυνομικούς,
Στρατιωτικούς,
Ιερείς,
Για πλήθος  Οχημάτων,
Δικαστικών   
και λοιπών άλλων κατηγοριών
πχ, για Αστυνομικό που διαμένει  στη λοιπή Μεσσηνία (εκτός Καλαμάτας)  και έχει αυτοκίνητο ΕΙΧ  1400 cc ή 10 ίππων,  με Οδική Βοήθεια                       
                         6μηνιαίο Ασφάλιστρο  Μόνο
77 € !!! 

 SAOUTIS  INSURANCE .  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 42 (Ισόγειο) ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Τηλ. 2721 300351, Κιν. 6977 172 942  e-mail : agsaouti@gmail.com